Tre månader sedan och jag drömmer fortfarande om dig varje nattDet här är min älskade flicka
som gick bort den första juli i år.
Jag saknar henne så att världen gungar
och jag drömmer om henne varje natt.

Kommentarer
Postat av: Linnéa

svar: Åh tack så hemst mycket för de fina kommentarerna, alla tre! de värmer verkligen i höstmörkret. Ja, visst är det underbart att läsa barnböcker även nu när man är vuxen. Och skymningssagor, det var så bra. Jag har inte läast Julgröten tror jag men nu blev jag väldigt peppad, är det lika fina bilder som jag tror att det är?

Och sen dikten: visst är den genial! Har en vägg med många små korta dikter av henne, ibland bara en mening långa, och de är helt underbara! Det kommer nog upp fler, såsmåningom, Eeva Kilpi är värd att uppmärksammas! :)

Ta hand om dig fina du!

Linnéa

2009-10-01 @ 09:17:08
URL: http://tantnea.webblogg.se/
Postat av: Moa - En magisk purt til en anan värd

Åh, jag känner med dig. Du kommer inte att glömma henne någonsin men det kommer att kännas lättare, det lovar jag dig. Hade inte så mycket att haka upp min barndom på ibland men mormor och morfar hade en stor hund som hette Oskar och som älskade mig - ja, och jag älskade honom. När han dog var jag förstörd länge och jag kan fortfarande bli känna mig sorgsen när jag tänker på honom.Har en väldigt stark känsla av att du kommer att skaffa en ny hund någon dag som du kan göra lika lycklig!

2009-10-01 @ 22:08:15
URL: http://www.moa-fatamorgana.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0