Close my eyes for a while

 

Mumford & Sons – I Gave You All

 


 


Just nu är jag varken så produktiv eller ordrik när det gäller den här sidan.
Orden ska någon annanstans och dessutom är jag så trött att jag skulle kunna
sova i hundra år. Jag lägger upp musik istället för det är det finaste jag vet.

 

 

 


Kommentarer
Postat av: lina

sv: visst är det helt sjukt obehagligt? jag har skickat mail och anmält till facebook och allt men inget händer. är det inte borta till på måndag får jag ringa. alltså, jag vet egentligen ingenting. det enda jag vet är att det är en webbtidning (aftonkuriren.se) och att typ alla artiklar där är kopierade från andra webbsidor. och så har jag haft kontakt med en kille som tydligen jobbat där och han säger att han som hade tidningen från början dog i somras. jag tror att det var då den blev oseriös och skum. kan tänka mig att han som "driver" tidningen nu använder den för att få kontakt med unga tjejer för han har verkligen bara sådana som vänner på facebook. eller så är han efterbliven. det ser ut så på hans profilbild.jag tycker i alla fall att det här är sjukt läskigt och jag HATAR att min bild och mitt namn finns på deras facebooksida. nu svarar de inte ens på mina mail. IDIOTER!

2010-12-18 @ 13:17:19
URL: http://ramlad.blogspot.com
Postat av: lina

sv: ja jag tänkte också det men jag vet inte vad polisen skulle göra. känns ganska segt där med. men har fått tag på en kille som lovat att få bort det nu! håller tummarna!

2010-12-18 @ 15:31:10
URL: http://ramlad.blogspot.com
Postat av: Linnéa

Sv: Tack för dina fina ord. Men vet du, det är precis samma med mig. För första gången har jag liksom bara velat att julen ska ta slut innan den knappt ens börjat. Nån gång i förra veckan blev jag plötsligt så trött på alltihop och hade inte alls någon lust att åka hem till Sverige. Ville bara fortsätta med vardagen. Nu är jag i alla fall hemma och det är ju ganska skönt ändå, även om jag har så himla mycket jag måste göra.

kram

2010-12-20 @ 09:01:04
URL: http://tantnea.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0