Favoriter i februari
Feber, februari, favoriter. Dagens tema får bli F. Just nu ligger jag på soffan med minidatorn, den är helt perfekt när man är sjuk. Förhoppningsvis kommer jag kunna ta mig till jobbet imorgon, men så länge får allt skrivande ske här på bloggen.

Men temat är alltså F, F som i Favoriter. Nu när jag inte orkar ta mig för så mycket själv kan det ju passa att tipsa om andra bloggar som jag själv gärna läser. De flesta har säkert redan upptäckt dem själva, och några av dem har jag tipsat om förut, men ja, favoriter tål väl att upprepas.


Favoriterna i februari:

Linneas skafferi - Ibland är det bara för jobbigt att laga mat efter en stressig arbetsdag, men egentligen är det jobbigaste inte själva matlagningen, utan att komma på vad man ska göra. Då är bloggen Linneas skafferi ovärdelig. Linnea bjuder på goda recept och fina kollage som verkligen passar alla, vardag som helg.

Emma Nygren - Grejen med Emma Nygrens blogg är att hon verkar vara en helt normal, vanlig tjej som lever ett väldigt normalt, väldigt kul liv. Och det är alltid roligt att läsa om normala människor med kul liv. Inspirerande.

Garance doré - Min absoluta favorit-street styleblogg. Jag tycker att många street style-bloggar bara är fulla med bilder på folk som verkligen ansträngt sig för att se så annorlunda ut som möjligt för att hamna just i en street style-blogg. Hos Garance doré finns det däremot stil.

RightNow - En stilfull blandning mellan skönhetstips, mode och ett helt vanligt liv.

UnderbaraClara - Min absoluta favoritblogg av alla bloggar i världen. Jag kan såklart inte sluta tjata om det, och det tänker jag inte heller. Claras blogg är verkligen helt fantastisk, inspirernade, och ja, jag tycker att varenda kvinna borde få läsa den och bli starkare.


These are a few of my favourite things
Man blir alltid glad av att tänka på sådant man gillar. När vädret är kallt och himlen är grå passar jag på att göra en liten lista på några av mina favoritsaker.


"When the dog bites,
when the bee stings
When I'm feeling sad
I just simply remember
my favorite things
and then I don't feel so bad."

          


            

/ minnet av marocko och färgstarka kryddor / choklad. inte så mycket smaken som bara tanken på det / svensk sommar, jag längtar så / gösta berlings saga / söta frida / skira blommor / sommarregn / underbaraclaras blogg, kan inte sluta tjata om hur väldans inspirerande den är / spela piano / fortune cookies / kärlek /


Bildkällor: flickr (utom bild nummer 5, 6 och 7, som jag har tagit, samt bild nummer 8 som kommer från claras flickr, och hon får gärna säga till om jag ska ta bort den)

RSS 2.0